Излизаме със самочувствие на изборите. Доказали сме, че имаме най-добрите

...
 Излизаме със самочувствие на изборите. Доказали сме, че имаме най-добрите
Коментари Харесай

Карадайъ: Излизаме със самочувствие на изборите. Доказали сме, че имаме най-добрите кандидати

 izbori_2023_v1_015

 

Излизаме със самочувствие на изборите. Доказали сме, че имаме най-хубавите претенденти за локалната власт. Те познават проблемите на хората и знаят по какъв начин да ги решат. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Хасково, заяви пресцентърът на Движението.

Имаме най-хубавите листи, безапелационен бе Карадайъ.

На предходните избори бяха определени 38 кметове на общини от Движение за права и свободи. Жребият този път предначерта и сподели, че Движение за права и свободи отива на тези избори с номер 57, с цел да има 57 кметове на общини, акцентира още Мустафа Карадайъ.

И изясни, че има голяма разлика сред локалните и парламентарните избори. Местната власт е най-близо до хората, тя взема решение директно проблемите в обитаемоте места, свързани със средата, в която живеем, съобщи Мустафа Карадайъ.

Средата, в която е нашият дом, нашето учебно заведение, нашата болница и всичко това, което ни е належащо, с цел да имаме един добър стандарт на живот. От тази позиция локалните избори са доста значими, заключи ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР